Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Rack szekrény


Rack szekrényekkel biztonságosan és átláthatóan tárolhatja berendezéseit!

Az elektromos berendezéseket nem lehet csak úgy kipakolni egy asztalra, szükségük van egy professzionális tárolóra; ez a tároló a rack szekrény. A rack szekrényeket kifejezetten arra  tervezték, hogy informatikai, vagy telekommunikációs berendezéseket lehessen bennük biztonságosan tárolni.


12 új
12 termék
Rack szekrények


A rack szekrény legnagyobb előnye, hogy segít a berendezés minden részét egyetlen helyen tárolni, így azok nem hevernek szanaszét. Ez biztosítja, hogy ne foglaljon túl sok helyet, így a használata helytakarékos is. A kábeleknek is jut elég tér, és rendezettebb módon lehet tárolni őket. A rack szekrények változatos formákban készülnek, így minden tulajdonos kiválaszthatja, hogy melyik a legelőnyösebb az informatikai, vagy telekommunikációs berendezéseihez.

A rack szekrény lehet kisebb méretű, falra szerelhető változat, vagy nagyméretű, álló szekrény.  A kialakítással nem csak a könnyű rendszerezést teszi lehetővé, de a berendezés hűtését is. Ezen kívül nem jelentenek akadályt akkor sem, ha a bennük tárolt berendezésekhez hozzá kell férni. A javítás vagy az esedékes karbantartás is egyszerűen megoldható anélkül, hogy a szekrényeket ki kellene pakolni. Tehát semmiképpen nem érdemes azon spórolni, hogy nem vásárol ilyen szekrényt, mert az alkalmazása sokkal több előnnyel jár, mint hátránnyal!

Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, ha színvonalas rack szekrényeket szeretne vásárolni! Ezekből a termékekből is meggyőző kínálatot tudunk bemutatni, ráadásul kedvező árakon forgalmazzuk őket. Érdemes figyelemmel követni akciós árainkat is, amik folyamatosan frissülnek honlapunkon. Rendelje meg online, kényelmesen, amire szüksége van és válassza a praktikus megoldást! Ha így tesz, már csak meg kell várnia, amíg kiszállítjuk Önnek az új rack szekrényt, és azonnal használhatja is!

Amennyiben kérdése van a Legrand termékekkel kapcsolatban, éljen a lehetőséggel, és keressen fel minket a weboldalon található elérhetőségek valamelyikén!