Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Rack szekrények és hálózati eszközök, kábelek

Főkategória >Rack szekrények és hálózati eszközök, kábelek

Rack szekrények, és ami még belefér: kábelek, huzalok, hálózati eszközök egy helyről!

A kábelek, huzalok, panelek szövevényes és sokszor átláthatatlan sokasága több helyet igényel és ehhez nem elég egy doboznyi; van úgy, hogy szekrény nagyságú tárolóra van szükség, máskülönben nem lehet megfelelő módon elhelyezni a berendezéseket.


94 új
99 termék
Patch panelek LCS3-LCS2
189 új
195 termék
Patch kábel
30 új
30 termék
Pigtail
27 új
34 termék
Rack szekrény
14 termék
Linkeo
3 új
3 termék
PDU, elosztósor
15 új
15 termék
iPDU


Többnyire akkor van szükség ilyen méretekkel rendelkező tárolóra, ha nem egy átlagos számítógépről, vagy hasonló dologról van szó, hanem egy komolyabb telekommunikációs, vagy informatikai berendezésről. Ezek a készülékek már csak méretükből és bonyolultságukból adódóan is nagyobb kapacitással és teljesítménnyel rendelkeznek az átlagoshoz képest, ezért olyan tárolóra van szükségük, ami megvédi őket. A rack szekrényeket speciálisan arra tervezték, hogy a telekommunikációs és informatikai berendezések többségének ideális helyet tudjanak biztosítani.

Webáruházunkban többféle rack szekrény is megvásárolható, amiket méret és kivitelezés szempontjából is meg lehet különböztetni. Természetesen a rack szekrényeket meg is kell tölteni a már említett berendezésekkel. Az informatikai, vagy telekommunikációs berendezéseket természetesen bővíteni is lehet a rack szekrényekben, és ehhez szintén tudunk termékeket ajánlani vásárlóinknak. Igazán széles kínálattal rendelkezünk kábelekből, patch panelekből és különféle huzalokból is. Egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek, mégis nagyon kedvező áron forgalmazzuk őket. Ne hagyja ki az alkalmat, ha nálunk jár, és hasonló termékekre van szüksége: rendeljen tőlünk hálózati eszközöket, kábeleket, vagy akár rack szekrényt! A segítségünkkel egyszerűen, gyorsan és kényelmes módon tudja a szükséges eszközöket, a rack szekrényt és a felszerelést megvásárolni anélkül, hogy boltokban kellene váltogatnia, vagy a városban kilométereket utaznia.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és mi szívesen eligazítjuk termékkínálatunkban, illetve segítünk a rendelésben is!