Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Legrand Zrt.

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Rack szekrények és hálózati eszközök, kábelek

Fő kategória >Rack szekrények és hálózati eszközök, kábelek

Rack szekrények, és ami még belefér: kábelek, huzalok, hálózati eszközök egy helyről!

A kábelek, huzalok, panelek szövevényes és sokszor átláthatatlan sokasága több helyet igényel és ehhez nem elég egy doboznyi; van úgy, hogy szekrény nagyságú tárolóra van szükség, máskülönben nem lehet megfelelő módon elhelyezni a berendezéseket.


161 új
163 termék
Patch panelek LCS3-LCS2
274 új
280 termék
Patch kábel
30 új
30 termék
Pigtail
6 termék
Rack szekrény
12 termék
Linkeo
2 új
2 termék
PDU, elosztósor


Többnyire akkor van szükség ilyen méretekkel rendelkező tárolóra, ha nem egy átlagos számítógépről, vagy hasonló dologról van szó, hanem egy komolyabb telekommunikációs, vagy informatikai berendezésről. Ezek a készülékek már csak méretükből és bonyolultságukból adódóan is nagyobb kapacitással és teljesítménnyel rendelkeznek az átlagoshoz képest, ezért olyan tárolóra van szükségük, ami megvédi őket. A rack szekrényeket speciálisan arra tervezték, hogy a telekommunikációs és informatikai berendezések többségének ideális helyet tudjanak biztosítani.

Webáruházunkban többféle rack szekrény is megvásárolható, amiket méret és kivitelezés szempontjából is meg lehet különböztetni. Természetesen a rack szekrényeket meg is kell tölteni a már említett berendezésekkel. Az informatikai, vagy telekommunikációs berendezéseket természetesen bővíteni is lehet a rack szekrényekben, és ehhez szintén tudunk termékeket ajánlani vásárlóinknak. Igazán széles kínálattal rendelkezünk kábelekből, patch panelekből és különféle huzalokból is. Egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek, mégis nagyon kedvező áron forgalmazzuk őket. Ne hagyja ki az alkalmat, ha nálunk jár, és hasonló termékekre van szüksége: rendeljen tőlünk hálózati eszközöket, kábeleket, vagy akár rack szekrényt! A segítségünkkel egyszerűen, gyorsan és kényelmes módon tudja a szükséges eszközöket, a rack szekrényt és a felszerelést megvásárolni anélkül, hogy boltokban kellene váltogatnia, vagy a városban kilométereket utaznia.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és mi szívesen eligazítjuk termékkínálatunkban, illetve segítünk a rendelésben is!