COVID-19 információk

Kedves Vásárlóink!

A környezetünkben bekövetkező folyamatos változásokat mi sem hagyjuk figyelmen kívül. A vásárlóink, Partnereink és a dolgozóink érdekében már a koronavírus kipattanása óta folyamatos intézkedéseket vezetünk be.

Annak érdekében, hogy minimalizáljuk a fertőzésnek való kitettséget az alábbi intézkedéseket tettük meg:
 • Telephelyünkön és a raktárainkban is napi háromszor takarítunk,
 • Minden közös helyiségben, velünk való érintkezési pontokon kézfertőtlenítőket helyeztünk ki és felhívjuk a figyelmet a haszálatukra,
 • Raktárainkban szigorú egészségügyi ellenőrzések alatt dolgoznak kollégáink,
 • Raktárainkban napi fertőtlenítéssel védjük az árut, csomagokat és berendezéseket a kórokozóktól,
 • Korlátozzuk a nagy létszámú egy helyiségben tartózkodást, és a személyes kapcsolattartást partnereinkkel.
 • Személyes átvételre nincs lehetőség.

Ezt javasoljuk Vásárlóink számára, hogy biztonságosabb legyen a folyamat:

Rendeljen online és fizessen készpénz nélkül! A készpénz forgalom visszaszorításával nagyban lehet csökkenteni a szennyeződések és kórokozók terjedését. A rendelés fizetése történhet előreutallással (az utalásnál válszthat azonnali utalást így az utalt összeg hamarabb megérkezik hozzánk) vagy utánváttel amit az átvételkor a futárnál bankkártyával is teljesíthet.

Tanácsok a házhoz szállítás során:

Kerülje el a felesleges érintkezést és figyeljen az átvétel körülményeire!

 • Mosson alaposan kezet átvétel előtt és után!
 • Vegye át a lakáson kívül a terméket!
 • Raktárainkban védőfelszerelésben és szigorú egészségügyi ellenőrzések alatt dolgoznak kollégáink.
 • Húzzon kesztyűt az átvételhez!
 • Használjon saját tollat az aláíráshoz!

 

Frissítés:

2020.03.20. 14:45

GLS - A vírus okozta körülményekre való tekintettel cégünk azt a döntést hozta, hogy 2020. 03. 20. naptól, bevezetésre kerül az Érintés nélküli kézbesítés (Contactless delivery).
Ezzel a szolgáltatásunkkal szeretnénk biztonságosabbá tenni ügyfeleinknek a csomagkézbesítési folyamatot.
A megrendeléssel minden feladott csomag esetében a kézi szkenneren történő Címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti.
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát a készpénzes fizetést nem érinti.
2020.03.20. 18:00
GLS - A koronavírus-járvány miatt kormányunk az emberek egészségének védelme érdekében, rendeletet hozott a bolti nyitva tartások időtartamáról. Ennek értelmében csak az élelmiszerüzletek, patikák és a drogériák lehetnek nyitva a megszokott rend szerint, minden más kereskedelmi egységnek 15:00-tól be kell zárnia.
Ez a rendelkezés érinti a GLS CsomagPont hálózat jelentős részét. Ebből kifolyólag GLS CsomagPontjai üzemeltetését ebben az időszakban felfüggesztjük, aminek következtében a rendelhető szolgáltatások közül nem lesznek elérhetőek a GLS CsomagPontos helyek.
A zökkenőmentes kézbesítés érdekében kérjük, a küldemények szállításánál vegye igénybe a háztól-házig szolgáltatást. Cégünk azért döntött így, mert egy esetleges azonnali kereskedelmi üzlet bezárás rendelet esetén megnövekedhet a kézbesítetlen csomagok száma, ami az ügyfeleink részére negatív következménnyel járna.