E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 

Hasznos információk, újdonságok

SUNO éld meg a pillanatot

Új szerelvénycsalád a Legrand kínálatában!                                   

Az innováció, a törekvés a folyamatos megújulásra, megújításra mindig mozgatórugója volt a Legrand Zrt-nek.

Az idei évben a Legrand Zrt. a 30 éves jubileumára készül és ebből az alkalomból az új SUNO szerelvénycsaládot mutatta be a magyar piacnak.

Több éves magyar fejlesztés előzte meg a hazai gyártást. Lakberendezők, designerek, tervezők, villamosmérnökök, végfogyasztók, beruházók, kivitelezők, villanyszerelők véleményét figyelembe véve született meg az új, lendületes, modern megjelenés, mely számos stílushoz, enteriőrhöz kitűnően illeszkedik.

A négyzetes design lehetővé teszi mind a függőleges, mind a vízmentes sorolást, maximum öt darab Suno szerelvényt helyezhetünk el egymás mellé. Az ötös Suno keret minden színben elérhető. A megfelelő sorolást a mechanizmusok peremén található előpozicionálást könnyítő fülek segítik.

A termék fejlesztésénél kiemelt szempont volt a gyors szerelés, amit a rugós bekötésű mechanizmusokkal kiviteleztek. A mechanizmusok stabil fém rögzítőperemmel rendelkeznek. A körmök hatékony és erős rögzítést biztosítanak, a körmök alaphelyzetben visszahúzódnak a mechanizmusba.

 

16
Jún
Mi szükséges a Legrand okosotthon kiépítéséhez?

A Legrand okosotthon kiépítéséhez elsősorban szükséges egy Legrand okosotthon központ megvásárlása és beépítése. Ha nem tervezi bonyolultabb rendszer kialakítását csak a meglévő lámpákat szeretné olyan helyről kapcsolni ahol a kábelezés nincs kiépítve akkor a párosított szettek vásárlása elegendő (ezekre a szettekre egy másik cikkben még visszatérünk).

20
Ápr
Legrand Home + Control funkciók

Teljeskörű okosotthon rendszer, amely a hagyományos villanyszerelési funkciók megtartása mellett képes okostelefonon vagy táblagépen keresztüli távvezérlésre, automatizálások és forgatókönyvek létrehozására, valamint alkalmas hangvezérlésére.

A Legrand Home + Control funkciói:

14
Ápr
Garancia kiterjesztés

KEDVES VÁSÁRLÓNK!

Örömünkre szolgál, hogy Legrand terméket vásárolt!

Most lehetősége nyílik akár 36 hónapos gyártói jótállás érvényesítésére, amelyhez nem kell mást tennie, mint a vásárlást követő maximum 60 napon belül regisztrálni a termékét az alábbi oldalon: https://garancia.legrand.hu/

Az oldalon lehetősége van a már regisztrált termékével kapcsolatban esetleges probléma vagy meghibásodás bejelentésére is.

 

10
Szept
Új fejlesztés - Sínezett Forix

Megújultak a Forix falonkívüli kínálatában a 2-es és 3-as dugaljak.


A tömör réz vezetővel gyárilag összekötött - sínezett - dugaljak gyorsabb és egyszerűbb szerelést tesznek majd lehetővé, mert csak egy helyen szükséges bekötni a terméket. Vezetékrögzítő csavar csak az első, könnyebben hozzáférhető dugaljnál található, a második ill. a másik két dugalj már össze van kötve.

04
Jún

Legrand szerelvény konfigurátor