E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 

Szűrés

Ár
1 563 Ft - 4 776 Ft
Szín
Funkció
Vízmentes szerelvény
Termékcsalád
Vezeték bekötés
Gyermekvédelem (Biztonsági zsalu)
Védelem
Termék státusza

Valena konnektorok

A Legrand Valena termékcsaládon belül többféle konnektor (hivatalosabb néven Legrand csatlakozó aljzat) típus közül lehet választani.

Szín szerint a konnektor megtalálható fehér, elefántcsont és alumínium színben. Irodákba és céges környezetbe természetesen megtalálható piros színben is ami azt jelenti, hogy az adott konnektor szünetmentes tápellátással ellátott ezért amennyiben erre a csatlakozó aljzatra van szükség akkor mindenféleképpen meg kell vásárolni 050299 cikkszámú kódlapot is.

Amennyiben szükség van rá lehet választani biztonsági zsaluval ellátott konnektort. A különbség a biztonsági zsaluval ellátott vagy biztonsági zsalu nélküli konnektor között, hogy a zsaluval ellátott csatlakozó aljzat védve van a véletlen csatlakozási ponthoz történő érintés ellen. A használat közben természetesen ez semmilyen hátrányt nem jelent.

Kivitel és sorolhatóság szerint lehet választani szimpla egyes konnektort amiből a Valena keretek kivitele miatt maximum 5db sorolható egymás mellé vagy függőleges elhelyezés esetén egymás alá. A Valena termékcsaládon belül létezik még egy másik típusú szimpla (egyes konnektor) is, ami kilökő karos konnektor. Ez a típusú konnektor a kilökő kar segítségével megkönnyíti a csatlakoztatott fogyasztó leválasztását (kivételét) a konnektorból. Nagyon fontos azonban, hogy a kilökő karos konnektor nem sorolható. Az elhelyezése csak egyes szerelvénydobozban történhet. A másik kivitel a Legrand Valena dupla konnektor. Elhelyezése megegyezik a szimpla konnektorral: egyes szerelvénydobozba szerelhető azonban nem sorolható. Amennyiben a védelmi szempont is fontos akkor lehetőség van a Valena csapófedeles konnektor választására. Nagyon fontos, hogy a Valena csapófedeles konnektor IP44-es védelemmel nem rendelkezik ezért fürdőszobába vagy kültéri elhelyezésre nem javasoljuk. Amennyiben fürdőszobába vagy egyéb nedvesebb helységbe kerülne a konnektor beszerelésre IP44-es csatlakozó aljzatot kell választani. Az IP 44-es védelemmel ellátott konnektor fehér és elefántcsont színben érhető el.

 

Tovább
20 termék
 

Legrand szerelvény konfigurátor