E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 

Legrand okosotthon

Legrand okosotthon termékek a modern otthonokhoz!

 

Az okoseszközök korában élünk, amikor már szinte mindent vezérelni, ellenőrizni tudunk a nálunk lévő elektronikai készülékekkel. Nem maradhat ki a saját otthonunk sem az okoseszközök térhódításából. Egy okosotthon kontrollálhatóbb, biztonságosabb lehet a megfelelő eszközök használatával. Az egyik legnagyobb előnyük, hogy összeköthetőek a mobiltelefonnal, és mobilalkalmazás használatával is irányíthatóak. Akár otthon tartózkodik a tulajdonos, akár házon kívül van, pár érintéssel zárhat, nyithat ajtókat, vagy megnézheti a kaputelefon kameráján, ki áll az ajtó előtt.

 

 

Tovább

A Legrand okosotthon termékei közé tartozik a wifis kaputelefon szett, a wifis kapucsengő szett, a kaputelefon beltéri egység és az okostermosztát is. Kényelem, praktikum, biztonság és design jár kéz a kézben ott, ahol a Legrand okosotthon termékeit telepítik és használják.

 

Ha felkeltettük az érdeklődését okosotthon termékeink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén, hogy Önnek is Legrand okosotthona lehessen!

Tovább