E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 

Vásárlástól elállás

Meggondolta magát?

 

A fogyasztónak minősülő vásárló a webshopban leadott rendeléstől legkésőbb a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat.

Kérjük jelezze számunkra elállási szándékát az Önnek legkényelmesebb módon: pl. az elállási űrlap kitöltésével, vagy e-mailben, majd juttassa vissza a termékeket.

A terméket az összes tartozékával és a készülékkel kapott dokumentumokkal együtt személyesen is visszaviheti raktárunk címére: 6800, Hódmezővásárhely Széchenyi tér 1, ahol azt kollégáink (munkanapokon 8-13 óráig) átveszik Öntől.   Fontos, hogy a vételár visszafizetése utólag 14 napon belül fog megtörténni.

Amennyiben nincs lehetősége a termékeket személyesen raktárunkba bevinni kérjük, hogy futárszolgálattal vagy postai úton juttassa el címünkre:

Serversystem Kft. (legrandaruhaz.hu) 6800, Hódmezővásárhely Széchenyi tér 1.

A  külső csomagoláson vagy a mellékelt levélben kérjük, hogy lehetőség szerint tüntesse fel a megrendelés azonosítót. Utánvétes csomagokat, vagy postán maradó küldeményeket nem áll módunkban átvenni.

 

A visszaküldött termék vételárát választása szerint levásárolhatja egy másik termékre vagy vissza is igényelheti. (Utóbbi esetben a vételár visszautalásához kérjük adja meg belföldi bankszámlaszámát.)


Az indoklás nélküli (fogyasztói) elállási jog gyakorlásával kapcsolatos részletes információkért kattintson az Általános szerződési feltételekre.

 

Egyszerűen jelezheti elállási szándékát az alábbi űrlap kitöltésével:

Ügyintézés módja
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

A fenti checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most leadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Legrand szerelvény konfigurátor