E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 

Legrand szerelvény konfigurátor

Üdvözlünk a Legrand szerelvények konfigurátorának lenyűgöző világában! Álmodj nagyot és tervezz könnyedén! Ezzel az innovatív eszközzel Te irányítod a tervezést, testreszabva a szerelvényeket a saját elképzeléseid szerint. Legyen szó otthoni környezetről vagy vállalkozásod villamos szerelvényeiről, a konfigurátor segítségével pontosan azt a megoldást hozhatod létre, amit elképzelsz. Az egyszerű kezelés és a széles választék garantálja, hogy mindig a legjobb döntést hozd meg. Kreativitásod segítségével tervezd meg a szerelvényeket. Könnyedén összehasonlíthatod egyes szerelvénycsaládok közötti különbségeket dizájnban, árban és színekben is. Ismerd meg, hogyan válhat valóra álmaid otthona a Legrand szerelvényeivel!

Az oldal jelenleg asztali monitor felbontásra optimalizált.

A gördülékeny folyamat érdekében, kérjük ellenőrizd, hogy számítógéped megfeleljen az alábbi követelményeknek:

  • telepített böngésző: Microsoft Edge Chromium, Google Chrome, Firefox, Safari
  • minimális kijelző felbontás: 1366x768, optimálisabb kijelző felbontás: 1500px szélesség vagy ennél nagyobb, legjobb felhasználói élmény: 1600px szélesség vagy ennél nagyobb


Gyors és egyszerű használat! Első lépésként válasz a következő felsorolásból egy szerelvénycsaládot. Ne aggódj a konfigurátoron belül bármikor válthatsz a szerelvénycsaládok között és természetesen létrehozhatsz vegyes szerelvény rendelést is. Ha kiválasztottad a szerelvénycsaládot akkor a szobaválasztóba kerülsz itt választhatsz falszíneket és egyedileg elnevezheted a szobákat. Választhatsz az előredefiniált szobákból vagy készíthetsz magadnak egyedi szobákat egyedi elnevezésekkel és színekkel. Fontos, hogy a megtervezett szerelvényeid a választott szobáidba kerülnek és itt gyűjtjük őket és a megrendelést is szobánként lebontva tudod egyszerre leadni. Ha kiválasztottad a szobát és testreszabtad léphetsz is tovább az OK gombra kattintva. Ezt követően megjelennek a keretek ahol láthatod, hogy melyik színű keret maximum meddig sorolható (egyes kereteknél csak 3-as vagy 4-es számot látsz ezeknél a kereteknél ez a maximális sorolás). Meg is érkeztél a konfigurátorba. Állítsd szabadon a sorolást a legördülő menüben és változtasd az elhelyezést annak megfelelően, hogy vízszintes vagy függőleges sorolásra van szükséged. Itt találod a választott szerelvény szett méreteit is és itt tudod könnyedén cserélni a keret színét. A jobb oldalon használd a szűrőket (kategória, szín, típus és IP védelem), hogy minél könnyebben megtaláld a szükséges szerelvényeket. A szerelvényeket fogd és vidd módszerrel tudod belehelyezni a keretekbe (kattints a szerelvényre és húzd bele a keretbe).
Nagyon fontos, hogy minden módosítás után a jobb alsó sarokban automatikusan változik az ár a változtatás függvényében!

 

Legrand Valena Life konfigurátor Legrand Valena Allure konfigurátor
Legrand Niloé konfigurátor Legrand Valena konfigurátor
Legrand Céliane konfigurátor Legrand Suno konfigurátor

 

A konfigurátorral összeállított szerelvények minden a beszereléshez szükséges összetevőt elhelyeznek a kosaradban: Mechanizmus, keret és burkolat amennyiben szükséges a termékhez pl. a Céliane szerelvénycsalád akkor a rögzítőperemet is (használd a szűrőt a jobb oldalon, hogy körmös, csavaros vagy hosszúkörmös szerelvényre van szükséged).

A tervezés előtt mindenféleképpen beszéld át a villanyszerelőddel milyen típusú szerelvényekre van szüséged. A szűrőkben minden gyakori elnevezést felsoroltunk így könnyedén megtalálod a szükséges szerelvényeket. A tervezés során figyeld az ablak alatt esetlegesen megjelenő pirossal bekeretezett fontos információkat, ahol szükséges plusz képes és szöveges tanácsokkal is ellátunk.

Amennyiben működési problémát tapasztalsz javasoljuk üritsd a cookie-ket a böngésződből. Ez a művelet minden már megkonfigurált szerelvényt törölni fog. Kis segítség a böngészőkhöz: Google Chrome, Firefox, Edge.

Rövid bemutató:

Szerzői jogok: Ez a honlap jogosult a Legrand Zrt –vel történt előzetes, írásbeli egyeztetés alapján a legrand cég-, brand és márkanév-, logók-, szövegek-, szókombinációk-, képek-, fényképek-, grafikák-, és egyéb megkülönböztető elemek reprodukálására a Legrand Zrt. márkáira, amelynek kizárólagos tulajdonosa a Legrand Zrt. vagy a Legrand Csoport, illetve annak leányvállalatai. A szerzői- és védjegy jogi törvényeknek megfelelően a szellemi tulajdon vagy védjegy kód részleges vagy teljes reprodukciója bármilyen adathordozón vagy engedélyezett eljárás nélkül a Legrand Zrt. írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! A Serversystem Kft. által készített képek dokumentumok leírások a Serversystem Kft. szellemi termékei és tulajdonai azok részleges vagy teljes reprodukciója felhasználása bármilyen weboldalon vagy adathordozón a Serversystem Kft. írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos!

Legrand szerelvény konfigurátor