E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Serversystem Kft.
Cím:
6800 Hódmezővásárhely, Gonda József utca 2.
Posta cím:
6800, Hódmezővásárhely Szécsényi tér 1.
Telefon:
Áruház neve:
Legrandáruház
Adószám:
14768437-2-06
Cégjegyzék szám:
06-09-013988
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Csongrád Megyei Bíróság mint Cégbír
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Hódmezővásárhely Megyei jogú város
Bankszámlaszám:
11705998-21309586
Kapcsolattartó neve:
Serversystem Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
06 (1) 808 9740
Kapcsolattartó e-mail címe:
Tájékoztatjuk, hogy jó áraink megtartása érdekében be kellett vezetnünk egy vásárlási limitösszeget. Ennek értelmében: Webáruházunkban a vásárlás minimális összege bruttó 9.000 Ft. Amennyiben ezt nem éri el a rendelése, úgy kérjük, javasoljuk, válasszon még hozzá nagyon kedvező árú termékeinkből: elosztósor, éjjeli fény...... Amennyiben előző rendeléséhez kíván pótrendelést (kiegészítést) leadni azt megteheti e-mailben az info@legrandaruhaz.hu címen (kérjük hivatkozzon előző rendelésének az azonosítójára) Megértésüket köszönjük! Tehát a minimum rendelés összege::
Bruttó 9 000 Ft

Az általános szerződési feltételek letöltése: letöltés

Szállítás

GLS futárszolgálat

gls
Szállítási idő 1-2 munkanap amennyiben minden termék raktáron van
A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Szállítási költség közvetített szolgáltatás: 1 990 Ft

GLS CsomagPontok

gls_hu_dropoffpoints
Szállítási idő 1-2 munkanap amennyiben minden termék raktáron van
Kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben GLS csomagautomata átvételt választ előfordulhat, hogy a kiválasztott automatában nincs szabad hely. Ebben az esetben a GLS a csomagot betárolja a depóban és később próbálja meg kézbesíteni. Ez a folyamat akár 4-5 nappal is meghosszabíthatja a folyamatot. Csak abban az esetben válassza a csomagautomatát ha nem sürgős a rendelése!!!

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Szállítási költség közvetített szolgáltatás: 1 490 Ft

MPL futárszolgálat

mpl
Szállítási idő 3-8 munkanap amennyiben minden termék raktáron van


Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Szállítási költség közvetített szolgáltatás: 1 990 Ft

PostaPont

postapont
Szállítási idő 3-8 munkanap amennyiben minden termék raktáron van


Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
Szállítási költség közvetített szolgáltatás: 990 Ft
Fizetés

Utánvéttel

Fizetés a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával. A bankkártyával történő fizetést nem szükséges előre jelezni. Az Utánvét fizetési módnál 290 Ft kezelési díjat számítunk fel.

Átutalás

A rendelés beérkezését követően ellenőrizzük a raktárkészletet és az esetlegesen raktáron nem lévő termék(ek) beérkezését követően értesítést küldünk Önnek ami tartalmazza az utalási adatokat, és ezután tudja utalással kiegyenlíteni a megrendelés ellenértékét az OTP bank-nál vezetett 11705998-21309586 számú bankszámla számunkra. Kérjük az utalás előtt minden esetben várja meg értesítésünket amit akkor küldünk el önnek amikor a rendelését összeállítottuk.Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!

Legrand szerelvény konfigurátor