E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 

Padlódoboz

Új megoldásaink munkaállomásokhoz és tárgyalásokhoz | Legrand

Új színekkel (alumínium, sárgaréz, rozsdamentes acél, fekete, fehér), új méretekkel és modulszámmal bővült a beton – és álpadlóba, valamint íróasztalokba is süllyeszthető Pop-up felnyíló dobozok kínálata.


A termékek üresen – biztosítva a saját igényre szabott telepítést – és szerelten is (2P+F csatlakozóaljzattal, RJ45 aljzattal) rendelkezésre állnak. A doboz felnyitása könnyű és biztonságos, a „nyomd és húzd” rendszer megakadályozza a véletlen felnyitást és lecsukódást is.


Irodai alkalmazásaink keretében, irodaasztalokhoz ajánljuk új asztali kábelrendező családunk, melynek köszönhetően esztétikussá válik a telefonok és a számítógépek töltésének megoldása, a hálózat elérése, miközben a vezetékek az asztal alatt elrejtve maradnak. Használat után a vezeték és a kábel feltekercselése automatikusan történik. Az asztali kábelrendezők üres és szerelt formában is rendelkezésre állnak. A nem szerelt termékeket 2P+F csatlakozóaljzattal, USB telefontöltővel és RJ45 lapos vezetékkel – saját igényeink alapján – állíthatjuk össze.

 

Új, felnyíló "pop-up" padlódobozok

A padlódoboz kínálatát frissíti és bővíti az új, felnyíló padlódoboz. 3 és 2x3 modulos esztétikus kivitelű, fémből készült padlódoboz IP44 védettségű, Mosaic és Bticino szerelvények fogadását teszi lehetővé. Szerelhető álpadlóba, beton padlóba süllyesztődobozzal, ugyanakkor 5 mm vékonyságú fedele miatt nem zavaró tárgyaló asztalba építve sem. A kinyitott fedél reteszelt, így a kábelekre nem lehet véletlenül sem rácsukni azt.


A 3 modulos kivitel alumínium és sárgaréz, a 2x3 modulos kivitel alumínium kivitelben is elérhető.

Hagyományos padlódobozok


Megújult dizájnnal, 2 típusba sorolhatók: a 75-105 mm közt állítható magasságú típusokból 12, 18 és 24 modulos változat, míg a csökkentett magasságú, 65 mm-es típusok között 10 és 16 modulos változatok találhatók. Mindkét típus termékei kaphatók szürke és bézs színű műanyag fedéllel, valamint rozsdamentes acélfedéllel, ezen felül pedig akár előfelszerelt változatban is rendelhetők. A fedelek egyszerűen nyithatók a gyűrű segítségével, és szerszám nélkül leszerelhetők. Lehetőség van a munkaállomások jelölésére is. A műanyag és fém süllyesztődoboz akár elosztódobozként is szolgálhat, mivel az új PVC padlócsatornák segítségével tökéletes elágazásokat hozhatunk létre, majd mindezt befedhetjük betonnal. Több féle szélességű és rekeszű padlócsatornából választhatunk 28 vagy 38 mm-es magassággal, míg az univerzális fém elosztódobozhoz rendelhetünk különböző illesztőelemeket padlódoboz szereléshez.

Tovább

Legrand szerelvény konfigurátor