E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 

Suno

Legrand szerelvény konfigurátor

Új szerelvénycsalád a Legrand kínálatában!                                   

Az innováció, a törekvés a folyamatos megújulásra, megújításra mindig mozgatórugója volt a Legrand Zrt-nek.

Az idei évben a Legrand Zrt. a 30 éves jubileumára készül és ebből az alkalomból az új SUNO szerelvénycsaládot mutatta be a magyar piacnak.

Több éves magyar fejlesztés előzte meg a hazai gyártást. Lakberendezők, designerek, tervezők, villamosmérnökök, végfogyasztók, beruházók, kivitelezők, villanyszerelők véleményét figyelembe véve született meg az új, lendületes, modern megjelenés, mely számos stílushoz, enteriőrhöz kitűnően illeszkedik.

A négyzetes design lehetővé teszi mind a függőleges, mind a vízmentes sorolást, maximum öt darab Suno szerelvényt helyezhetünk el egymás mellé. Az ötös Suno keret minden színben elérhető. A megfelelő sorolást a mechanizmusok peremén található előpozicionálást könnyítő fülek segítik.

A termék fejlesztésénél kiemelt szempont volt a gyors szerelés, amit a rugós bekötésű mechanizmusokkal kiviteleztek. A mechanizmusok stabil fém rögzítőperemmel rendelkeznek. A körmök hatékony és erős rögzítést biztosítanak, a körmök alaphelyzetben visszahúzódnak a mechanizmusba.

A termékcsalád 3 alapszínben készült trendi alapanyagok felhasználásával: fehér, alumínium és fekete. Ezeket a burkolattal megegyező színű keretekkel tehetjük egységessé. De a kínálatban megtalálhatók a színben, mintában eltérő, de a burkolathoz maximálisan passzoló, matt, fényes vagy mintázott keretek is – melyek innovatív lézer, 3D maratási technológiával készültek -, mellyel vidám vagy éppen karakteres megjelenést is tudunk kapcsolóinknak biztosítani a lakásunk, irodánk bármely helységében. Keretek és burkolatok anyagában is színezettek, így hosszú távon biztosítják a kiválasztott színvilágot.

Szerelésük egyszerű és gyors: a mechanizmusokat a körmök és csavarok segítségével a süllyesztődobozba rögzítjük. Ezt követően a keretet szükséges a mechanizmusra rápattintani. Dugalj esetén a betéttárcsát csavar segítségével rögzítjük, kapcsoló esetén a billentyűt rápattintjuk a mechanizmusra.

 

A Suno kapcsolócsalád széles funkcióválasztékkal rendelkezik: az alap választék mellett az innovatív (Legrand Suno redőnyvezérlők, hotelkártya kapcsoló), energiatakarékos megoldások (Suno 2 és 3 vezetékes mozgásérzékelők, Legrand Suno nyomógombos vagy forgatógombos fényerőszabályzók) is rendelkezésre állnak. Az Suno USB aljzatok terén is több kialakításból és típusból (A és C vagy kombinált) válogathatunk, és Suno dugaljak tekintetében is (egyes, dupla, IP védett, USC-C csatlakozóaljzattal ellátott) széles a felhasználási lehetőségek tára.

 

A földelt csatlakozóaljzatoknál a biztonsági zsalu a mechanizmuson van elhelyezve szemben a konkurens gyártók megoldásával. Növelt biztonság eltávolított betéttárcsa nélkül is IP2X. A termék 1,2 Nm esetén is működő képes, szemben a <> 0,5Nm szabvány előírással.

 

Tovább

Legrand szerelvény konfigurátor