E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 

Szűrés

Ár
3 906 Ft - 141 554 Ft
Szín
Modul száma
Termék státusza

Hagyományos padlódoboz

A Legrand hagyományos padlódobozai betonba vagy álpadlóba szerelhető olyan eszközök, amelyek a padló alatt elrejtve,  biztosítják az elektromos vezetékek és informatikai vezetékek csatlakozását. 

A Legrand padlódobozok minden esetben a Program Mosaic szerelvényekkel szerelhetők (webáruházunkban a  padldoboz kategórián belül itt találja: Padlódoboz szerevények).A Program Mosaik termékeknél feltüntetjük, hogy az adott szerelvény 1 vagy két modul széles, jelölés : 1m vagy 2m. 

Miért ajánljuk a padlódobozokat irodákba?

Biztonság: A padlódobozok segítenek megelőzni a lógó vezetékek miatti esetleges munkahelyi baleseteket, ezzel növeli a munkakörnyezet vagy az otthon biztonságát.

Könnyen hozzáférhető: a kábelek és vezetékek karbantartása, a szükség esetén a szerelvények bővítése egyszerűbbé válik.

Könnyen telepíthetők: a beszerelési útmutatók segítségével a padlódobozok egyszerűen és gyorsan telepíthetők a kivitelezés folyamán betonpadlóba, vagy álpadlóba.

Több méret: a hagyományos padlódobozoknál több méretből választhat: a 4 modulostól egészen 24 modulos dobozig. A Legrand Padlódobozok Beszerelési segédletei az adott  terménél,  a  képek alatt az "Útmutatók" fülre kattintva a  találhatók. Ebben a dokumentumban megtalálja a padlódoboz beépítési útmutatóját, és a padlódoboz méreteit.  

Minőségi anyagok: a Legrand padlódobozai minőségi alapanyagokbó készülnek ami garantálja a termék megbízhatágát, és a hosszú élettartamot. 

Kompatibilitás: a hagyományos Legrand padlódobozok a Legrand Program Mosaic szerelvényekkel kompatibilisek.

 

Tovább
27 termék
 

Mit jelent a padlódobozoknál feltüntetett modul szám?  

A modulszám meghatározza, hogy mennyi Program Mosaic szerelvényt tudunk egy padódobozba elhelyezni. A Program Mosaic termékeknél feltüntetjük, hogy az adott szerelvény 1 vagy két modul széles, jelölés : 1m vagy 2m.

Pl. a  077070 keskeny vakfedél egy modul, míg a 077210-es csatlakozóaljzat 2 modul széles.

Néhány egyszerű példa: 

A 088023-as cikkszámú 2*4 , tehát 8 modulos padlódobozba 

       pl. beleszerelhetünk összesen 4 db 2 modul széles  077210-es csatlakozóaljzatot, és el is értük a maximális kapacitást.

      vagyha szükségünk van informatikai aljzatokra is, akkor az egyik 2 modulos csatlakozóaljzat helyett beszrelhetünk 2 db egy modulos UTP vagy HDMI aljzatot. Ekkor választunk Legrand 077210-es 2 modulos csatlakozóaljzatból 3 db-ot, plusz 2 db 1 modulos informatikai aljzatot : 1 db egy modulos 076561-es Cat 6 UTP + 1 db  078778-as cikkszámú HDMI aljzatot. 

Tovább

Legrand szerelvény konfigurátor