E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 

Szűrés

Ár
1 612 Ft - 30 226 Ft
Szín
Funkció
Vízmentes szerelvény
Termékcsalád
Vezeték bekötés
Gyermekvédelem (Biztonsági zsalu)
Védelem
USB típusa
Termék státusza

Valena Life konnektorok

A Legrand Valena Life konnektorok több kivitelben érhetők el. Fő különbség a kivitelek között a szín mellett a csatlakozó aljzat típusa.

A konnektorok a beszerelhetőségük tekintetében jelentősen elérnek ezért javasoljuk az alábbiak figyelembe vételét a kiválasztás során:

Valena Life egyes dugalj: a szokásos módon sorolható maximum 5db konnektor helyezhető el egymás mellett vagy alatt hagyományos szerelvénydobozban.

Dupla Valena Life dugalj: maximum 2db konnektor sorolható egymás mellé hagyományos szerelvénydobozban azonban itt figyelni kell a szerelvény dobozok elhelyezésére illetve a megfelelő keret kiválasztására (a termékhez a kiegészítő termékeknél a használható keretek fel vannak sorolva)

Sínezett kettes és hármas Valena Life dugalj: hagyományos szerelvénydobozba nem beszerelhető illetve nem sorolható! Amennyiben a szerelvénydobozok már beszerelésre kerültek javasoljuk az egyes konnektorok rendelését. Ezek a termékek tipikusan gipszkartonba vagy bútorba elhelyezés esetén ajánlottak! A beszereléshez szükséges speciális szerelvénydobozok a termékhez mellékelve vannak.

IP44-es konnektor: Nem IP44-es kerettel sorolható hagyományos szerelvénydobozba. A sorolása csak vízszintesen javasolt. Maximum 5db IP szerelvény sorolható egymás mellé.

Tovább
40 termék
 

Legrand szerelvény konfigurátor