Szűrés
Szín
(13)
(13)
(13)
(1)
(2)
(1)
Funkció
(34)
(3)
(3)
(3)
Termékcsalád
(34)
(9)
Vezeték bekötés
(9)
(21)
Gyermekvédelem (Biztonsági zsalu)
(21)
(9)
Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Csatlakozóaljzatok, konnektorok, dugaljak, 2P+F

Főkategória >Valena Life >Csatlakozóaljzatok, konnektorok, dugaljak, 2P+F

A Legrand Valena Life csatlakozóaljzatokról

 

Minden ingatlanban van belőle, ráadásul több is, nélküle nem lehet áramhoz jutni, és a legtöbben konnektor néven ismerik. A csatlakozóaljzatokról van szó természetesen. Egy építkezést nem lehet csatlakozóaljzatok nélkül tervezni, szükség van rájuk minden helyiségben, legyen szó nappaliról, fürdőről, de még  a garázsban is jut hely nekik. Ha valaki nincs megelégedve a csatlakozóaljzatok számával, vagy elhelyezkedésével, akkor sincs ok aggodalomra, mert akár utólag is fel lehet szerelni őket.


Sorrend:

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Forduljon bizalommal a webáruházunkhoz, és válogasson csatlakozóaljzat kínálatunkból! Azért érdemes minket választani, ha ilyen jellegű terméket keres valaki, mert a választékunk nem csupán széles, de ráadásul még változatos is; jól tudjuk, hogy ez mennyire fontos. Habár egyszerű konnektorról van szó, mégis lényeges, hogy mindenki személyre szabott csatlakozóaljzatokat tudjon vásárolni és használni.

 

Tegyük fel például, hogy egy dolgozószobába, vagy irodába szeretne minél jobb körülményeket kialakítani valaki. Egy hármas csatlakozóaljzat máris sokkal jobb megoldás, ha sok berendezésnek van szüksége áramra. Egyetlen, sarokban árválkodó konnektor nem tudja kiszolgálni a magas áramigényt, még akkor sem, ha esetleg hosszabbítót is használ valaki. Miért növelné a vezetékek számát, amikor egyszerűbben megoldhatja a dolgot megfelelő számú konnektorral?

 

Vannak, akiknek nem a mennyiség számít, hanem a minőség, akkor is, ha konnektorról, illetve csatlakozóaljzatról van szó. Egy bababiztos lakás kialakításához elengedhetetlenek a gyerekvédelemmel ellátott csatlakozóaljzatok. A szabadon hagyott konnektoroknál nem is kell nagyobb veszély egy kíváncsi, földön mászkáló babának. Akár színes változatban is rendelhet csatlakozóaljzatokat a gyerekszobába, így azok vidám kiegészítői lehetnek a helyiségnek.

 

Lépjen kapcsolatba webáruházunkkal, amennyiben változatos kínálatból szeretne csatlakozóaljzatokat vásárolni! A honlapunkon található elérhetőségeinken érdeklődhet a részletekről!