Szűrés
Szín
(4)
(5)
(6)
Funkció
(3)
(12)
Termékcsalád
(15)
Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

USB töltők


USB töltő az okos készülékek praktikus otthoni töltéséhez!

 

Az okos készülékek világát éljük, amikor a számítógép már szinte elavultnak számít a többi elektronikus készülék mellett. Az okos telefon szinte minden embernél alapvetőnek számít, de emellett számos más eszközökkel is kiegészíthető egy személyes gyűjtemény, tablet, laptop, e-book olvasó és még sorolhatnánk. Ezeket a készülékeket sokszor az egész család használja, kézről-kézre járnak, lehet rajtuk filmet nézni, böngészni, olvasni, csevegni, de képet szerkeszteni, játszani, házi feladatot csinálni vagy zenét írni. Sok mindenre alkalmasak és egy sor, eddig használt eszközt ki lehet váltani velük, ám a nagy igénybevétel sok energiát is használ és töltésre van szüksége a készülékeknek.


Sorrend:


Sorrend:

Ezeknek az eszközöknek a többsége akkumulátorral működik, tehát árammal kell ismét feltölteni őket. A legegyszerűbb, ha a konnektoron keresztül nyerünk áramot ahhoz, hogy tölteni tudjuk a lemerült eszközöket. Az USB töltőkkel egyszerűen és gyorsan tudunk tölteni. Az USB kábelekkel csatlakoztatható töltőkkel is elérhetjük az ideális töltöttségi szintet!

 

Webáruházunk termékkínálatában USB töltőket is találhat, többféle változatban. Ezeknek az USB töltőknek a lényege, hogy képesek egyszerre többet is tölteni az okos készülékekből. Több csatlakozót is tartalmaznak, ahova a kábeleket illeszthetjük.

 

Miért hasznos ilyen USB töltőket felszerelni? Ha sok otthon az okos készülék, nem kell konnektorokra várni, hanem akár egyszerre lehet tölteni minden lemerült eszközt. Az általunk forgalmazott USB töltők több részből állnak, tehát tartalmaznak beépített tápegységet, süllyesztőperemet, burkolatot. Passzív módban minimális a fogyasztásuk, megfelelnek a szükséges szabványoknak is.

 

Nézzen körül nálunk, és rendeljen bátran termékeink közül! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és ismerje meg jobban a Legrand Valena USB töltőit! Szerelje fel az otthonát praktikus kiegészítőkkel!