Szűrés
Szín
(10)
(10)
(10)
Funkció
(6)
(18)
(6)
Termékcsalád
(30)
Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Antenna és hangszóró aljzatok

Főkategória >Valena Life >Antenna és hangszóró aljzatok

Legrand Valena Life antenna aljzatok

Az antenna aljzatok vagy másnéven TV csatlakozó aljzatok megfelelő kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a szolgáltató milyen bekötési módot ajánl vagy a villanyszerelő milyen módon tervezi befűznni a koax kábelt.

A lehetséges módok példával illusztrálva:

1. példa: A padlásra a szolgáltató behúzza a koax kábelt és elhelyez egy osztót. Ebben az esetben minden egyes szobába ahol antenna aljzatot szeretnénk elhelyezni az osztótól külön kábelt kell kihúzni és a megfelelő antenna aljzat a Valena Life TV aljzat csillagpontos 1,5 dB kivitelben. A Valena Life TV aljzat csillagpontos 1,5 dB elérhető fehér, elefántcsont illetve alumínium színben is.

2. példa: A padlásra a szolgáltató behúzza a koax kábelt és innen szeretnénk minden szobába TV elérést biztosítani oly módon, hogy pl. a nappaliba lehúzzuk a kábelt és innen szeretnénk tovább vinni a hálószobába. Ebben az esetben az első kiállásba Legrand Valena Life TV aljzat, átmenő, 14 dB TV csatlakozó aljzatot és a második kiállásba Legrand Valena Life TV aljzat, csillagpontos, 1,5 dB TV csatlakozó aljzatot kell elhelyezni.


Sorrend:


Sorrend: