Szűrés
Szín
(18)
(19)
(20)
Funkció
(12)
(3)
(9)
(2)
(4)
(4)
(3)
(3)
(3)
(3)
(11)
Vízmentes szerelvény 
(2)
Termékcsalád
(36)
(21)
Fényjelzés típusa 
(3)
(30)
Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Kapcsolók, nyomók fényjelzéssel


Legrand Valena Life fényjelzős villanykapcsolók

Amikor az embernek éjszaka ki kell mennie a hálószobából a mellékhelyiségbe, a legnagyobb kihívás az, hogy a sötétben megtalálja a villanykapcsolót. A legtöbb ingatlanban hagyományos villanykapcsolók találhatóak, amelyek többségéről hiányzik az olyan jelzőfény, ami biztosítja azt, hogy éjszaka is könnyen megtalálhatóak legyenek. Ha Ön nem szeretne botorkálni a sötétben, kitéve magát egy esetleges balesetnek, és lecserélné a hagyományos, jelzőfény nélküli kapcsolóit, döntsön a Legrand Valena Life jelzőfényes villanykapcsolói mellett!

Amennyibben Ön energiát szeretne megtakarítani akkor válassza a Legrand Valena Life ellenőrzőfényes villanykapcsolót. Javasoljuk például a kamrában lévő lámpa kapcsolásához mivel tipikusan az egypólusú kapcsoló vagy másnéven 101-es kapcsoló vagy egysarkú kapcsoló a kamrán kívül kerül elhelyezésre és amennyiben felkapcsolva felejtjük a lámpát a villanykapcsolóban lévő led világit és jelzi, hogy felkapcsolva maradt a lámpa így jelentős energia megtakarítható.

Természetesen mind a Valena Life jelzőfényes kapcsolóban és a Valena Life ellenőrzőfényes kapcsolóban glimlámpa illetve a vezetékes led lámpa cserélhető. A cseréhez a fényjelzéssel ellátott billentyűt el kell távolítani és a Valena Life glimmlámpát vagy a Valena Life vezetékes led lámpát el kell távolítani a Legrand Valena Life ellenőrzőfényes kapcsolóból vagy a Legrand Valena Life jelzőfényes kapcsolóból és bele kell helyezni az új jlezőfényes vagy az ellenőrző fényel glimm lámpát.


Sorrend:

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

A Legrand Valena Life fényjelzős villanykapcsolóival száz százalékos biztonságban érezheti magát a koromsötétben is, ugyanis a termékek fényjelzői már messziről jól kivehetőek, így tökéletesen tájékozódhat az ingatlanban az éjszaka közepén is. A Legrand Valena Life fényjelzős villanykapcsolói az egész ingatlan területére ideális választásnak bizonyulnak, mert így a család bármelyik tagja balesetmentesen találhatja meg őket.

 

Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a Legrand Valena Life fényjelzős villanykapcsolókkal kapcsolatban, keressen bennünket elérhetőségeinken!