Szűrés
Szín
(18)
(19)
(21)
Funkció
(12)
(3)
(10)
(2)
(4)
(4)
(3)
(3)
(3)
(3)
(11)
Vízmentes szerelvény 
(3)
Termékcsalád
(37)
(21)
Fényjelzés típusa 
(3)
(31)
Ár
2 205 Ft - 33 620 Ft
Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Kapcsolók, nyomók fényjelzéssel


Legrand Valena Life fényjelzős villanykapcsolók

Amikor az embernek éjszaka ki kell mennie a hálószobából a mellékhelyiségbe, a legnagyobb kihívás az, hogy a sötétben megtalálja a villanykapcsolót. A legtöbb ingatlanban hagyományos villanykapcsolók találhatóak, amelyek többségéről hiányzik az olyan jelzőfény, ami biztosítja azt, hogy éjszaka is könnyen megtalálhatóak legyenek. Ha Ön nem szeretne botorkálni a sötétben, kitéve magát egy esetleges balesetnek, és lecserélné a hagyományos, jelzőfény nélküli kapcsolóit, döntsön a Legrand Valena Life jelzőfényes villanykapcsolói mellett!

Amennyibben Ön energiát szeretne megtakarítani akkor válassza a Legrand Valena Life ellenőrzőfényes villanykapcsolót. Javasoljuk például a kamrában lévő lámpa kapcsolásához mivel tipikusan az egypólusú kapcsoló vagy másnéven 101-es kapcsoló vagy egysarkú kapcsoló a kamrán kívül kerül elhelyezésre és amennyiben felkapcsolva felejtjük a lámpát a villanykapcsolóban lévő led világit és jelzi, hogy felkapcsolva maradt a lámpa így jelentős energia megtakarítható.

Természetesen mind a Valena Life jelzőfényes kapcsolóban és a Valena Life ellenőrzőfényes kapcsolóban glimlámpa illetve a vezetékes led lámpa cserélhető. A cseréhez a fényjelzéssel ellátott billentyűt el kell távolítani és a Valena Life glimmlámpát vagy a Valena Life vezetékes led lámpát el kell távolítani a Legrand Valena Life ellenőrzőfényes kapcsolóból vagy a Legrand Valena Life jelzőfényes kapcsolóból és bele kell helyezni az új jlezőfényes vagy az ellenőrző fényel glimm lámpát.


Sorrend:

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

A Legrand Valena Life fényjelzős villanykapcsolóival száz százalékos biztonságban érezheti magát a koromsötétben is, ugyanis a termékek fényjelzői már messziről jól kivehetőek, így tökéletesen tájékozódhat az ingatlanban az éjszaka közepén is. A Legrand Valena Life fényjelzős villanykapcsolói az egész ingatlan területére ideális választásnak bizonyulnak, mert így a család bármelyik tagja balesetmentesen találhatja meg őket.

 

Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a Legrand Valena Life fényjelzős villanykapcsolókkal kapcsolatban, keressen bennünket elérhetőségeinken!