Szűrés
Szín
(14)
(15)
(15)
Szerelvény szám
(3)
(18)
(3)
(14)
(3)
Funkció
(32)
(9)
(3)
Termékcsalád
(44)
Kategória
(10)
(21)
(1)
Árnyékolás 
(6)
(10)
(15)
Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Számítógép és telefon aljzatok

Főkategória >Valena >Számítógép és telefon aljzatok

Számítógép és telefon aljzatok a Legrand Valena-tól!

 

Ahol elektromos készülékeket használnak, ott a falak mentén nem csak konnektorokat, de csatlakozóaljzatokat is találunk, ugyanis szükség van az adatátvitelhez számítógép és telefon aljzatokra is. Ebbe az aljzatba kell a különböző elektronikus eszközök kábeljének a végén található csatlakozót bedugni, és az adatátvitel életre kel, lehetővé válik a kommunikáció, a szórakozás, a munka akár otthonról is.


Sorrend:

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Tehát aggodalomra semmi ok, mert amit egy konnektor nem tud biztosítani, azt egy aljzat már igen! A konnektorok mellett tehát fel lehet szereltetni aljzatokat is, például számítógép és telefon aljzatokat. Valljuk be, hogy a számítógép és telefon aljzatok közül inkább csak a számítógépek számára használnak már manapság aljzatot. A vezetékes telefonok használóinak száma egyre fogyatkozik, de a számítógépeket irodákban, intézményekben, otthonokban, iskolákban is használják rendszeresen, így szükség van számítógép és telefon aljzatokra. Az ilyen aljzatok kapcsolatot teremtenek az otthoni készülékek között és adatot továbbítanak, például az internet kapcsolatot biztosítják.

 

Forduljon bizalommal hozzánk, amennyiben kifejezetten számítógép és telefon aljzatokat szeretne vásárolni, javasoljuk, hogy válassza a mi termékeinket! A Legrand Valena számítógép és telefon aljzatait Ön is elégedettséggel fogja használni. A számítógép és telefon aljzatokat külön megvásárolva, azokat egyszerűen és gyorsan fel lehet szerelni, ha már tudja, hol lesz a berendezések pontos helye. Az aljzat használatával a gépet csatlakoztathatja az adatforgalomra, amikor csak szüksége van rá.

 

Az általunk forgalmazott számítógép és telefon aljzatok szabványosak, szerszámmentes csatlakozást tesznek lehetővé, süllyesztőperemmel, festékvédő burkolattal vannak ellátva. A megjelenésük elegáns és letisztult, szinte észre sem lehet venni őket. Nézzen körül kínálatunkban, és lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken, ha érdeklik a termékeink! Munkatársaink mindenben rendelkezésére állnak!