Hírek

Védje eszközeit, túlfeszültség védelemmel ellátott minőségi, Legrand csatlakozóaljzatokkal!
2015.05.22 8:07

A túlfeszültség-levezetővel rendelkező elosztósorok mellett új termékként jelentek meg a túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzatok.

 

Ezek a termékek is teljes védelmet biztosítanak az egész vonalon. Védik a rácsatlakoztatott eszközöket a túlfeszültség és a villámcsapások ellen. A túlfeszültség-levezető állapotáról a LED-es jelzéssel kapunk tájékoztatást. 

 

Túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzatok, 2xUSB töltési, vagy 2xRJ45 csatlakoztatási lehetőséggel, USB töltőkábellel.

Legrand túlfeszültség védelemmel ellátott csatlakozóaljzat

Ideális otthonokba, irodákba, szállodákba, utazáshoz. Egy eszközzel több funkció biztosítása is megoldott, a megszokott Legrand minőségben.

 

Biztonság & minőség:

 

Túlfeszültség védelemmel ellátott csatlakozóaljzat Túlfeszültség védelemmel ellátott csatlakozóaljzatok usb csatlakozóval

 

-a túlfeszültség-levezetővel rendelkező elosztósorok mellett új termékként jelentek meg a túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzatok.

 

-ezek a termékek is teljes védelmet biztosítanak az egész vonalon. Védik a rácsatlakoztatott eszközöket (mobiltelefonok, tabletek stb.) a túlfeszültség és a villámcsapások ellen.

 

-a túlfeszültség-levezető állapotáról a LED-es jelzéssel kapunk tájékoztatást.

 

 Praktikum:

 

  • amíg a dugaljba csatlakoztatott számítógépünket – vagy bármely mást: kávéfőző, mosógép stb. – biztonságban üzemeltetjük, egyszerre 2 eszköz is tölthető/működtethető ugyanarról a „készülékről”

Design:

 

  • A terméken lévő előre kialakított helyen könnyen elhelyezhető a töltés alatt álló telefon, így az mindig kéznél van, és nem esik le

 

+1: A töltéshez biztosítjuk a méretre állítható univerzális töltőkábelt, melyet bárhova magával vihet.

 

Két típus található kínálatunkban:

  • túlfeszültség-védelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzat az oldalán található 2xRJ45 (IN és OUT) aljzattal. Az aljzat ADSL kompatibilis RJ45/RJ11 csatlakoztatási lehetőséggel. (Cikkszám: 694670)

694670 túlfeszűltség védelemmel ellátott cssatlakozóaljzat IN és OUT aljzattal

 

 

 

  • 2 USB aljzattal (IN és OUT) ellátott túlfeszültség-védelmű földelt csatlakozóaljzat, mely táblagépek, mobiltelefonok stb. töltésére tökéletes. (Cikkszám: 694671)

694671 usb aljzattal elláttott túlfeszültség-védelmű földelt csatlakozóaljzat

 

 

Vissza