Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Hírek

2018.03.01 11:44
Multimédiás elosztótorony túlfeszültség-védelemmel, multimédiás kimenettel felszerelve

Multimédiás elosztótorony túlfeszültség-védelemmel, multimédiás kimenettel felszerelve – 694619

 

 

 

A Legrand egyik különlegessége a multimédiás elosztótorony. Ezek a termékek számos extra tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek sokkal több, és hasznosabb funkciót kínálnak, mint a már megszokott hasonló termékek.

 

Először is az elosztótorony el van látva túlfeszültség-védelemmel. Ez biztosítja, hogy akármennyi eszközt is használjon egyszerre a termékkel, készülékei akkor is biztonságban vannak. A beépített állapotjelzőfény mutatja a biztonsági állapotot. Maximális védelem az eszközeinek!

 

A Legrand elosztótorony továbbá tartalmaz kettő USB és egy micro USB csatlakozóaljzatot is. Kiváló választás telefonok, tabletek, kamerák, vagy bármilyen mobileszköz feltöltéséhez. Egyidejűleg használhatja az USB aljzatokat, és a termék többi funkcióit is. A sebesség garantált. (2400 mA) Telefonját kábel nélkül töltheti a micro USB-vel!

 

Kisgyermekes családoknak külön fontos, hogy a négy 2P+F csatlakozóaljzat el van látva gyermekvédelemmel is. Egy vagy több aljzat távolabb helyezkedik el egymástól annak érdekében, hogy a nagyobb csatlakozódugók mellett a kisebbek kényelmesen elhelyezhetőek legyenek.

 

Az elforgatható elosztótoronynak köszönhetően beállíthatja az Önnek megfelelő irányt. A fényjelzéssel rendelkező ki/be kapcsológomb egyszerűen kezelhető.

 

Továbbá a 2 méteres kábel megfelelő hosszúságú az otthoni, és irodai használathoz egyaránt. A tépőzárás vezetékkötegelővel az eszközkábelei védettek. Nincs több megrongálódott kábel!

 

A speciális talpaknak köszönhetően az elosztótorony felületre felszerelhető. Így a terméke stabilan megáll a csatlakoztatott eszközök használata közben.

 

A multimédiás elosztótorony maximum terhelhetősége 3500 w – 16A – 250V.

 

Rendelje meg a terméket 2 év garanciával, kedvezményes áron az alábbi linkre való kattintással!

Link: Megrendelés/Információ