Hírek

Legrand vezetékes elosztósorok USB csatlakozóval
2018.03.09 12:54

Legrand vezetékes elosztósorok USB csatlakozóval - 694618

 

 

A Legrand vezetékes elosztósorok különböznek a korábbi termékektől, amivel már találkozhatott bárhol. A kényelem, könnyed kezelés, és a technikai hasznosság első pillantásra egyértelművé válik.

 

Az elosztósor 4 vagy 6 csatlakozóaljzatot tartalmaz, amely külön ki lett alakítva a transzformátorok, és töltők számára a megfelelő elhelyezés érdekében.

 

Az aljzatok mellett megtalálható 2 nagyon gyors USB csatlakozó. (2400 mA) Ezek segítségével okostelefonját, tabletjét, MP3 lejátszóját, kameráját, tehát bármilyen mobileszközét töltheti úgy, hogy egyidejűleg használhatja a többi csatlakozóaljzatot is. A sebesség garantált!

 

A fényjelzéssel ellátott be/ki kapcsológomb könnyedén kezelhető akár kézzel, akár lábbal. A kapcsológomb modern, és még jól is mutat.

 

A test el van látva lábakkal, amelyekre feltekerheti a termékhez tartozó vezetéket. A könnyed tároláshoz, szállításhoz kiváló megoldás.

 

Emellett a készülékei kábeleit is összefoghatja az elosztósorhoz tartozó öntapadós kábelkötegelővel. Nincs több összegubancolódott, megrongálódott kábel!

 

Egyedi tulajdonság az elforgatható elosztótest. Praktikusan elhelyezhető a hálószobában, konyhában, műhelyben, irodában. Akár a falra is fel lehet szerelni könnyedén kettő csavar segítségével.

 

Gyermekes családoknak külön fontos tulajdonság, hogy a termék aljzatai el vannak látva gyermekvédelemmel. Legyen terméke a padlón, vagy a falon, gyermeke biztonságban van!

 

Az USB-vel ellátott vezetékes elosztósor 1,5 méteres kábellel rendelkezik. Fehér, illetve fekete színben is kapható.

 

Kiváló választás otthonra, vagy a munkahelyére is.

 

Rendelje meg most a Legrand terméket 2 év garanciával! Megrendeléshez kérjük keresse fel az alábbi linket. Köszönjük!

Link: Megrendelés

Vissza