Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Hírek

2018.03.19 13:13
Legrand mini padlódobozok csatlakozóaljzathoz

Legrand mini padlódobozok csatlakozóaljzathoz

 

 

 

A Legrand mini négyzetes, kerek, vagy téglalap alakú padlódobozok csatlakozóaljzathoz megoldást kínál a csatlakozóaljzatok padlóban, falban, bútorban való esztétikus elhelyezésében. A padlódoboz üresen vásárolható meg, de a Legrand Program Mosaic mechanizmusaival használtható.

 

A mini „pop-up” felnyíló fedél egyszerűen benyomható, és 180o-ban nyílik a fedél. Bőven van hely, hogy eszközét kényelmesen csatlakoztassa.

 

Az extra lapos kivitelezés (2 mm) lehetővé teszi, hogy zárt állapotban szinte teljesen belesimuljon a termék az Ön által választott felületbe.

 

 

Fehér fényű LED világítással megvilágítható a termék. A padlódoboz esti használatakor a kiegészítő funkció hasznos lehet Önnek is. A LED világítás csupán 660 Ft-os áron érhető el!

 

A mini padlódoboz IP44 védettséggel rendelkezik, amely terméke biztonságát garantálja apró méretű szilárd tárgyak, illetve fröccsenő víz ellen. Emellett IK08 védelmi minősítéssel is rendelkezik a termék, amely a padlódoboz ütésállóságát garantálja 1,7 kg-ig.

 

A termék elérhető egyes változatban rozsdamentes acél (089701), és csiszolt arany (089710 ; 089711) színekben. Kettes változatban pedig szintén a rozsdamentes acél (089702), és a csiszolt arany (089712) színek rendelhetőek.

 

A padlódobozokat megvilágító LED fehér színben (089719) elérhető.

 

Tekintsen meg egy videót a padlódoboz beszereléséről:

 

 

Válassza ki az Önnek megfelelő terméket!

 

Egyes változat: Rozsdamentes acél       Csiszolt arany (kerek)      Csiszolt arany (négyzet)

Kettes változat: Rozsdamentes acél      Csiszolt arany

Kiegészítő LED: Fehér