Netatmo

Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Legrand Zrt.

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Összehasonlítás

Ügyintéző oldal

Vezetéknév
Keresztnév
Email
Telefonszám
Rendelés szám
Bejelentés
Típus
Fotó csatolása
Adatvédelmi tájéloztatót elfogadom
Igen

Hozom viszem szolgáltatás

Elromlott valami vagy esetleg nem került minden rendelt termék felhasználásra vagy termékcserére van szüksége? A hozom viszem szolgáltatás a könnyebb ügyintézésért!

A hozom viszem szolgáltatásunk bevezetésével megkönnyítjük a termék cseréjével, elállással kapcsolatos vagy garanciális termékek meghibásodásával járó ügyintézést. A szolgáltatásunk segítségével a bármilyen okból visszaküldendő árut visszajuttathatja hozzánk és mi visszaküldjük a kért vagy a garanciában megjavított vagy cserélt termékeket.

A szolgáltatás segítségével nem Önnek kell a postára mennie és feladni nekünk a csomagot, mi házhoz megyünk érte. A futárt bármilyen címre (akár a munkahelyére is) kérheti így jelentős időt megspórolhat.

Ki veheti igénybe a szolgáltatást és mennyibe kerül?

A szolgáltatásunkat a rendelés során a kosár gomb alatt kérheti a rendelésnél. A szolgáltatás ára bruttó 3000 Ft. Az ide vonatkozó előírások alapján cég nevére kiállított rendelésnél az elállás nem érvényesíthető.

Hogyan tudom a megrendelt szolgáltatást a vásárlást követően igénybe venni?

A gördülékeny ügyintézés érdekében létrehoztunk egy külön oldalt. Elérése: https://legrandaruhaz.hu/ugyintezes. Ezen az oldalon keresztül tudja a futárt kérni.

Kérjük, hogy az igény benyújtásakor a gyorsabb ügyintézés érdekében minden információt írjon meg nekünk. Pl. törötten érkezett, cserét kér, eláll a vásárlástól stb. A visszaküldött árukat cikkszám szerint kérjük felsorolni.

Hogyan küldje vissza a termékeket?

A visszaküldött termékeket kérjük minden esetben az eredeti gyári csomagolásában, vagy ha ez hiányzik akkor a leggondosabb csomagolásban, minden tartozékával együtt kérjük visszaküldeni. Amennyiben a termékek gondatlanul kerültek csomagolásra az ebből eredő sérülésekért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A hozom viszem szolgáltatás igénylése:

Vezetéknév
Keresztnév
Email
Telefonszám
Rendelés szám
Igénylés oka
Visszaküldött termékek és kérések
A felvétel pontos címe
A csere csomag kézbesítési címe
Adatvédelmi tájéloztatót elfogadom
Igen