E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 

Ügyintéző oldal

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 08.00-14.00 közötti időszakban érhető el.

Adatvédelmi tájéloztatót elfogadom

Hozom viszem szolgáltatás

Elromlott valami vagy esetleg nem került minden rendelt termék felhasználásra vagy termékcserére van szüksége? A hozom viszem szolgáltatás a könnyebb ügyintézésért!

A hozom viszem szolgáltatásunk bevezetésével megkönnyítjük a termék cseréjével, elállással kapcsolatos vagy garanciális termékek meghibásodásával járó ügyintézést. A szolgáltatásunk segítségével a bármilyen okból visszaküldendő árut visszajuttathatja hozzánk és mi visszaküldjük a kért vagy a garanciában megjavított vagy cserélt termékeket.

A szolgáltatás segítségével nem Önnek kell a postára mennie és feladni nekünk a csomagot, mi házhoz megyünk érte. A futárt bármilyen címre (akár a munkahelyére is) kérheti így jelentős időt megspórolhat.

Ki veheti igénybe a szolgáltatást és mennyibe kerül?

A szolgáltatásunkat a rendelés során a kosár gomb alatt kérheti a rendelésnél. A szolgáltatás ára bruttó 3000 Ft. Az ide vonatkozó előírások alapján cég nevére kiállított rendelésnél az elállás nem érvényesíthető.

Hogyan tudom a megrendelt szolgáltatást a vásárlást követően igénybe venni?

A gördülékeny ügyintézés érdekében létrehoztunk egy külön oldalt. Elérése: https://legrandaruhaz.hu/ugyintezes. Ezen az oldalon keresztül tudja a futárt kérni.

Kérjük, hogy az igény benyújtásakor a gyorsabb ügyintézés érdekében minden információt írjon meg nekünk. Pl. törötten érkezett, cserét kér, eláll a vásárlástól stb. A visszaküldött árukat cikkszám szerint kérjük felsorolni.

Hogyan küldje vissza a termékeket?

A visszaküldött termékeket kérjük minden esetben az eredeti gyári csomagolásában, vagy ha ez hiányzik akkor a leggondosabb csomagolásban, minden tartozékával együtt kérjük visszaküldeni. Amennyiben a termékek gondatlanul kerültek csomagolásra az ebből eredő sérülésekért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A hozom viszem szolgáltatás igénylése:

Adatvédelmi tájéloztatót elfogadom