E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 
Hasznos olvasnivalók

Legrand Okostermosztát

2019.03.25 08:00

Miért érdemes az okostermosztátot választani?

A termosztát manapság rengeteg otthon alaptartozéka, és szinte mindenki ismeri: ez az a kis fehér doboz a falon, amivel a fűtést lehet szabályozni. Újabban, az okosotthonok terjedésével egyre-másra jelennek meg a fejlesztések, és ezek alól már a termosztát se jelent kivételt: már kapható okostermosztát is, ami a megszokott funkción kívül még számos kényelmi extrát tartalmaz!

Hogy mit is takar az okostermosztát kifejezés a gyakorlatban? Nos, a megszokott funkciója továbbra is alapvető, azaz a fűtést tudjuk szabályozni vele; a lényeg ez esetben a „hogyan” kérdésre adott válasz, ugyanis többféleképpen. Természetesen továbbra is oda lehet sétálni hozzá, és – mivel modern és formatervezett berendezésről van szó – megérinteni a tükörsima, üveghatású felületét, így beállítva a lakás hőmérsékletét, azonban van erre ennél jövőbemutatóbb mód is! Az okostermosztáthoz ugyanis tartozik egy mobiltelefonos alkalmazás is, amivel távolról is lehet irányítani, csupán internetelérésre van szükség hozzá. Az applikáció segítségével extra funkciókhoz is hozzá lehet férni, így például napi, vagy heti programokat lehet létrehozni, illetve akár a termosztát rendszerét is lehet frissíteni. Az úgynevezett Boost funkcióval aktiválható a fűtés egy előre meghatározott ideig, aminek végeztével automatikusan ki is kapcsol, a helymeghatározás funkció pedig a telefon helyzetét figyeli, és ha az előre beállított programhoz képest eltérést tapasztal, akkor egy automatikus üzenetben felajánlja a fűtés ki-, illetve bekapcsolását. Ezeken felül viszont a leghasznosabb funkciója az, hogy távolról is vezérelhető a fűtés, vagyis több napos távollét esetén sem kell feleslegesen fűteni a lakást, ha esetleg véletlenül bekapcsolva maradt, illetve a hazatérés előtt be lehet kapcsolni, hogy mire belépünk az otthonunkba, kellemes meleg várjon bennünket.

 Az okostermosztát tehát egy igencsak hasznos kiegészítője minden otthonnak, az okosotthonokba pedig egyenesen kötelező! Ha Ön is szeretné ezzel az innovatív megoldással vezérelni otthona fűtését, akkor látogassa meg a Serversystem Kft. webáruházát, amit a www.legrandaruhaz.hu címen érhet el, és tekintse meg kínálatunkat! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-62-633-629-es telefonszámunkon, vagy írjon az aruhaz@serversystem.hu e-mail címre!

Legrand szerelvény konfigurátor