Hasznos olvasnivalók

 

Úti töltők túlfeszültség levezetővel: Gondoskodjon a biztonságról termékeinkkel!

Adódott már gondja valamely készüléke töltése vagy használata során? Netán szeretné a kellemetlenségeket elkerülni, ezért megbízható eszközt keres? Túlfeszültség levezetővel ellátott termékek alkalmazása során nem kell aggódnia.

21
Márc

Miért érdemes az okostermosztátot választani?

A termosztát manapság rengeteg otthon alaptartozéka, és szinte mindenki ismeri: ez az a kis fehér doboz a falon, amivel a fűtést lehet szabályozni. Újabban, az okosotthonok terjedésével egyre-másra jelennek meg a fejlesztések, és ezek alól már a termosztát se jelent kivételt: már kapható okostermosztát is, ami a megszokott funkción kívül még számos kényelmi extrát tartalmaz!

25
Márc

Oldja meg a készülékek működtetését túlfeszültség levezetővel ellátott elosztósorokkal!

Szeretne egyszerre több készüléket gondtalanul használni? Minél korszerűbb és praktikusabb eszközre van szüksége az áramellátás céljából? Az új típusú elosztósorok nem csak a kellékek töltésére alkalmasak, hanem más funkciókat is hatékonyan ellátnak. Érdemes ezekről részletesen tájékozódni.

13
Márc

Tegyen egyszerre több eszközt működőképessé elosztótoronnyal!

Gyakran előfordul, hogy szeretne egyszerre több készüléket tölteni? Nem áll rendelkezésére elegendő mennyiségű konnektor, ami rendszeresen okoz nehézséget? Praktikus és egyszerű módszert kínálunk annak érdekében, hogy több eszközét felkészítse a használatra vagy éppen alkalmazza azokat. Az elosztótornyok ilyen helyzetekben nyújtanak kiváló megoldást. Nem kell az esetleges kellemetlenségek miatt sem aggódnia, ugyanis lehetősége van túlfeszültség védelemmel ellátott elosztótornyokat alkalmazni.

15
Márc

Szereljen fel falon kívüli szerelvényeket könnyen és biztonságosan!

Olyan környezetben tevékenykedik, ahol nincs lehetőség a falak vésésére? Nem tudja a beton bontását megoldani, vagy más változtathatatlan tényezők gátolják a szerelvények elhelyezésében? Bármilyen típusú épületről van szó, lehetősége van falon kívüli szerelvények alkalmazására.

10
Márc

Miért érdemes nem csak az irodába, de otthonra is beszerezni egy szünetmentes tápegységet?

A szünetmentes tápegység fogalmát szinte mindenki ismeri: többnyire munkahelyi felhasználásra tervezett, nagy teljesítményű berendezésekről van szó, amik arra szolgálnak, hogy egy esetleges áramkimaradás esetén legyen idő elmenteni az éppen futó munkameneteket, és ne történjen meg minden munkavállaló és munkaadó rémálma, az adatvesztés. Irodai környezetben szinte mindenhol megtalálható a szünetmentes tápegység, hol kisebb, hol nagyobb változatban, azonban az otthonokban ez a megoldás ma még nem általános, pedig igen hasznos tud lenni. Hogy miért?

19
Márc

A legfontosabb információk, amit az áramvédő kapcsolókról tudni érdemes

Az utóbbi években az áramvédő kapcsolók már nélkülözhetetlen komponenseivé váltak a lakások kiselosztóinak is. Ezek a szerkezetek megóvják az ingatlanban élőket a hibaáramok által okozott áramütéstől, illetve az ezzel kapcsolatos balesetektől. Magyarországon az áramvédő kapcsolók több elnevezésével is lehet találkozni: fi-reléként, életvédelmi reléként és ÁVK-ként is nevezik a szakemberek. A helyes és szabványos kifejezés az áram védőkapcsolók.

07
Jan

Indukciós töltő – kényelem és elegancia

Rohanó világunkban gyakorlatilag már nincs olyan ember, aki ne rendelkezne legalább egy mobiltelefonnal. Használjuk reggel, napközben és este, folyamatosan fut rajta valamilyen alkalmazás, játék, telefonálunk, üzeneteket írunk, és ezzel igen hamar le is merítjük az akkumulátorát. A töltés korábban hosszú időt vett igénybe, és mindig szükség volt hozzá valamilyen kábelre, ami a sűrű használat következtében gyakran megtört, a telefonban található csatlakozó pedig egy idő után kikopott, és így maga a készülék is használhatatlanná vált. Egy néhány éve bemutatott innovációnak, az indukciós töltőnek hála azonban ezeket a problémákat el is lehet felejteni, ugyanis se kábel, se csatlakoztatás nem szükséges a használatához; egyszerűen csak rá kell helyezni a mobiltelefont az erre a célra kialakított felületre, a többit pedig elvégzi az indukció.

21
Nov

Padlódobozokat minden irodába!

Aki járt már modern irodahelyiségben, annak talán feltűnhetett az asztalok között sétálva, hogy sehol sem lát kígyózó vezetékeket, és még a szoba közepére helyezett íróasztalhoz sem vezet egyetlen hosszabbító kábele sem. Ez azoknak a padlódobozoknak köszönhető, amik az előre meghatározott helyeken a padlóba vannak süllyesztve, és mind az elektromosságot, mind az esetleges internetelérést képesek biztosítani, illetve akár egyéb csatlakozókkal is elláthatóak.

21
Nov