E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 
Hasznos olvasnivalók

Legrand elosztótorony

2019.03.15 08:00

Tegyen egyszerre több eszközt működőképessé elosztótoronnyal!

Gyakran előfordul, hogy szeretne egyszerre több készüléket tölteni? Nem áll rendelkezésére elegendő mennyiségű konnektor, ami rendszeresen okoz nehézséget? Praktikus és egyszerű módszert kínálunk annak érdekében, hogy több eszközét felkészítse a használatra vagy éppen alkalmazza azokat. Az elosztótornyok ilyen helyzetekben nyújtanak kiváló megoldást. Nem kell az esetleges kellemetlenségek miatt sem aggódnia, ugyanis lehetősége van túlfeszültség védelemmel ellátott elosztótornyokat alkalmazni.

A csatlakozódugók- és aljzatok biztosítják, hogy hozzájussunk a villamos energiához. A legtöbb készülékünk ezáltal működtethető, így elengedhetetlen eszközeink közé tartoznak. Sokszor előfordulhat, hogy egyszerre több kellékünk vár töltésre, ami nélkül nem tudjuk őket használni. Problémát jelenthet, hogy milyen sorrendben végezzük a töltést, ha nem áll rendelkezésünkre megfelelő mennyiségű konnektor. Egyszerűen oldhatjuk meg ezt a gondot, ha elosztótornyot helyezünk el közvetlen környezetünkben.

Többféle színű és típusú elosztótornyok közül válogathat egyéni igényei szerint, ha körülnéz nálunk. Akár WIFI jelerősítővel és hotspot funkcióval ellátott elosztótornyokat is beszerezhet jól felszerelt webáruházunkból. Kiemelt figyelmet fordítunk a túlfeszültség megakadályozására, így ez ellen maximálisan védett, multimédiás kimenetekkel kialakított elosztótornyokkal lehet gazdagabb, ha tőlünk rendeli meg hiányzó kellékét. Bármilyen készülék töltésére van szükség, egyszerre többet csatlakoztathat az elosztótornyok alkalmazása során. Minden termékünkről, így a nagyszerű elosztótornyokról is részletesen informáljuk, érdemes alaposan tájékozódnia weboldalunkon.

Biztosítsa a gyors töltést egyszerre akár több készülék számára, használja ki a praktikusan és esztétikusan kialakított elosztótornyok előnyeit! Böngésszen nálunk bátran, és szerezzen bővebb információt a különféle típusokról, kérdései esetén pedig forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Legrand szerelvény konfigurátor