E-mail: info@legrandaruhaz.hu

E-mail: info@legrandaruhaz.hu

 
Hasznos olvasnivalók

Legrand falon kívüli szerelvények

2019.03.10 08:00

Szereljen fel falon kívüli szerelvényeket könnyen és biztonságosan!

Olyan környezetben tevékenykedik, ahol nincs lehetőség a falak vésésére? Nem tudja a beton bontását megoldani, vagy más változtathatatlan tényezők gátolják a szerelvények elhelyezésében? Bármilyen típusú épületről van szó, lehetősége van falon kívüli szerelvények alkalmazására.

A háztartási és más hasonló célú felhasználásra szánt csatlakozók egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik mindennapjainkat. Lehetővé teszik a különféle villamos fogyasztókészülékek csatlakozását a váltakozó áramú energiaellátó rendszerekhez. Lakóépületünkben, munkahelyen és más környezetben is szükségünk van rájuk. Előfordulhat, hogy nem célszerű a falak vésése, vagy a betonszerkezet bontása, így e nélkül szeretnénk az eszközöket elhelyezni. Ilyenkor lehet nagy segítségünkre a falon kívüli szerelvények használata. Kapcsolók és csatlakozóaljzatok egyaránt felszerelhetők ezen a módon. Egyéni igényeink szerint jelölhetjük ki a megfelelő mennyiségű kellék pontos helyét, így egyszerűen és gyorsan biztosíthatjuk az áramellátást bármelyik készülékünk számára.

Biztonságosan és könnyen szerelhető, megbízható falon kívüli szerelvényeket kínálunk! Egyéni igényei szerint oldhatja meg a kapcsolók és csatlakozóaljzatok elhelyezését, ha a nálunk beszerezhető eszközöket alkalmazza. Teljes mértékben megfeledkezhet a nehézségekről, és biztosíthatja a megfelelő áramellátást a falak bontása nélkül. Olyan termékekhez juthat hozzá, amelyek panellakásokban, nyaralókban, irodákban és más területeken is gond nélkül használhatók. Két termékcsalád, a Forix és az Otheo kellékeinek sorából választhatja ki az ideális falon kívüli szerelvényeket.

Lássa el az Önre bízott feladatokat egyszerűen! Biztosítsa a kényelmes és biztonságos életvitelt megbízhatóan működő, könnyen felszerelhető, falon kívüli szerelvényekkel! Böngésszen nálunk, és keresse bizalommal munkatársainkat elérhetőségeink egyikén, szívesen adunk részletes információt termékeinkről, és segítjük a választásban!

 

Legrand szerelvény konfigurátor